Bàsquet.

El bàsquet és un esport molt popular en la nostra societat, no obstant no compta amb el ressò mediàtic d’altres disciplines. Això permet que els infants que el volen practicar molts cops s’interessin sense un bagatge previ, no només esportiu sinó també actitudinal. Gràcies a aquest fet els monitors, amb la seva tasca pedagògica, aconsegueixen introduir amb força èxit l’adquisició d’hàbits de treball en grup, valors i altres aspectes educatius positius.

Amb la nostra intervenció volem aprofitar totes les potencialitats que ofereix el bàsquet tant en l’àmbit esportiu com en l’àmbit educatiu. És per aquest motiu que a banda de treballar uns continguts tècnics i tàctics específics fomentem l’autoconeixement dels infants, el coneixement grupal i procurem que tots ells assoleixin certa autonomia ètica i moral que els faci capaços de regular el seu propi comportament.

Pel que fa als continguts tècnics i tàctics tots ells s’introdueixen a partir de dinàmiques divertides, motivants i significatives per als infants. A més procurem introduir tots els continguts d’una forma constructiva fent que, mitjançant l’experimentació, els mateixos infants vagin descobrint les seves possibilitats amb el bàsquet. Per la nostra part orientem les activitats perquè tots ells aprenguin els fonaments bàsics que els permetin formar part d’un equip i participar en situacions de partit.

Tots els continguts, tant tècnics com tàctics sempre estan adaptats a les categories corresponents dels infants, de la mateixa manera que ho està el reglament i tots els jocs i exercicis que utilitzem per transmetre els diferents continguts.

T’INTERESSEN ELS NOSTRES SERVEIS?.

Benvinguts a Team, una empresa de llarga trajectòria i àmplia experiència en el sector de l’educació i el lleure. Oferim un extens catàleg de serveis.