Futbol .

Avui dia el futbol és l’esport més popular de la nostra societat tant pel volum de participants amb els qui compte com pel nombre d’aficionats que el segueixen. La seva influència és tan gran que més enllà d’una pràctica esportiva ha esdevingut un fenomen de masses en el que sovint s’han confós els valors del propi esport i s’han oblidat les seves potencialitats educatives depenent de l’etapa madurativa dels participants. Aquest fet, en la majoria dels casos, ha estat provocat per l’afany de professionalització al que els esportistes han estat sotmesos per part de familiars, educadors i entitats.

A TEAM tenim molt clar que el futbol extraescolar en l’etapa primària ha de continuar amb la tasca pedagògica del centre. Per aquest motiu, l’activitat de futbol ha de ser un espai en el qual es potenciïn els valors positius de l’esport i es reflexioni a partir dels aprenentatges que se’n deriven de la seva pràctica. Amb aquests enfocaments volem que els infants poc a poc vagin assolint una certa autonomia ètica i moral que els permeti regular el seu comportament i ser crítics amb el seu entorn. Per això el respecte, el treball en equip, la responsabilitat i la tolerància, entre d’altres, són els valors que més es treballen de forma directa durant tot el desenvolupament del curs escolar.

En aquest sentit creiem que a part de treballar aspectes físics, tècnics, tàctics i aconseguir el màxim rendiment possible de cada equip, l’educació personal és el punt més important del futbol extraescolar. D’aquesta forma podem realitzar entrenaments divertits, significatius i gaudir de la pròpia pràctica esportiva sense estar condicionats per la derrota o la victòria.

T’INTERESSEN ELS NOSTRES SERVEIS?.

Benvinguts a Team, una empresa de llarga trajectòria i àmplia experiència en el sector de l’educació i el lleure. Oferim un extens catàleg de serveis.