QUÈ ÉS TEAM.

TEAM és una associació lúdica-cultural-esportiva, sense afany de lucre, creada l’any 2014 amb l’objectiu de participar en el desenvolupament integral dels nens i nenes a través de la cultura i l’esport com a eixos educatius gràcies al profund coneixement d’aquests per part dels seus socis.

TEAM és una jove empresa sense afany de lucre. La nostra filosofia es basa a donar continuïtat educativa en l’espai de les activitats extraescolars i formar els alumnes en valors tals com l’autonomia, la solidaritat, el respecte, el treball en equip i l’esforç entre d’altres.

A TEAM volem fomentar la cooperació i no aquells models de triomf en què ressalten la individualitat, l’agressivitat o la dominació.

RESPECTE, AUTOESTIMA, ACCEPTACIÓ, CONVIVÈNCIA I COOPERACIÓ.

Són els valors que transmetem a través de l’autoconeixement, el raonament i la reflexió guiada a través dels nostres educadors. És la nostra filosofia i metodologia.

Potenciem el descobriment de les seves àrees de talent, respectant i complementant la tasca pedagògica del centre i de les entitats vinculades a la comunitat educativa.

Les situacions que apareixen durant les activitats que realitzem els proporcionen mecanismes necessaris per solucionar les adversitats, conflictes i escenaris que puguin trobar-se al seu dia a dia.

Qui forma TEAM.

TEAM és una empresa jove amb noves idees, on el nostre dia a dia és millorar els nostres serveis, oferint noves eines, innovació i formació, per oferir un servei de qualitat.

Confiança, transparència, professionalitat, dedicació són paraules que ens defineixen com a empresa.

TEAM està formada per un equip senior i per dos caps pensants: el Marc-Oriol Casas Quintana i la Montse Penas López.

Som un equip d’educadors i professionals.

Coordinador: És la persona responsable d’organitzar a l’equip d’educadors/es i d’actuar com a comandament entre direcció i els empleats dels diferents serveis.

Monitor: És la persona referent per a l’infant i per això ha d’estar qualificada per a dur a terme les seves funcions. Són la peça més important de l’equip ja que gestionen el procés d’aprenentatge i són els que posen en pràctica la nostra filosofia educativa.

Montse Penas

Especialitat:
La Montse és una de les creadores i fundadores de l’Associació Mima Teatre, ha treballat durant anys com a coordinadora escolar i de casals. És experta en realitzar projectes educatius en casals d’estiu.

Marc-Oriol Casas Quintana

Especialitat:
En Marc ha treballat durant molts anys com a coordinador d’escoles esportives, lúdiques i casals.

Cadascú és únic i el seu procés d’aprenentatge també ho és.

Aquest és el missatge a transmetre per a que ells mateixos siguin conscients de les seves habilitats i del seu ritme d’aprenentatge.

Creiem que la educació basada en la diversitat i convivència és la millor forma d’evitar conflictes entre els infants.

Vols unir-te a TEAM?

Volem persones actives, amb ganes de treballar en equip i d’ajudar-nos en la nostra tasca com a transmissors de valors.

Benvinguts a Team, una empresa de llarga trajectòria i àmplia experiència en el sector de l’educació i el lleure. Oferim un extens catàleg de serveis.