ACTIVITATS PER ADULTS.

Des de TEAM no només pensem en els més petits, també oferim activitats per als més grans!

La idea és gaudir de la pràctica esportiva i, el que és més important, poder desconnectar fent allò que més t’agrada després de la teva rutina a la feina.

Ioga

Aquesta activitat es realitza els Dimarts de 20:30 a 21:30 a les instal·lacions del IES Viladomat. Si vols rebre més informació… posa’t en contacte amb nosaltres….

Batukada

Aquesta activitat es realitza els Dijous de 20h a 21h a les instal·lacions de l’escola Diputació de Barcelona. Si vols rebre més informació… posa’t en contacte amb nosaltres….

Basquet

Bàsquet

Aquesta activitat es realitza els Dimecres de 21h a 22h a les instal·lacions del IES Viladomat. Si vols rebre més informació… posa’t en contacte amb nosaltres….

Futbol

Futbol

Aquesta activitat es realitza els Dimarts de 21h a 22h a les instal·lacions del IES Viladomat. Si vols rebre més informació… posa’t en contacte amb nosaltres….

Voleibol

Vòlei

Aquesta activitat es realitza amb professor els Dimarts de 20h a 21h a les instal·lacions del IES Viladomat. Si vols rebre més informació… posa’t en contacte amb nosaltres….

Benvinguts a Team, una empresa de llarga trajectòria i àmplia experiència en el sector de l’educació i el lleure. Oferim un extens catàleg de serveis.